Mikonkatu 13 A

00100

Helsinki

Finland

Ready to get started?

nikokristian@brinkhelsinki.com

+358 50 441 0021 

We are on the hunt for new brinksters!

Wanted: 3D Art Director

 

Animaation ammattilainen, oletko tuleva avaintekijä Brinkin 3D-tuotannoissa?
Oletko valmis ottamaan harppauksen urallasi kohti animaatiotuotantojen
suunnittelun ja ohjaamisen näköalapaikkaa?

Me ollaan Brink, työntekijälähtöinen mainontaan ja markkinointiin erikoistunut animaatio-
ja kuvitusstudio. Brinkin visio on olla maailman paras työpaikka luovan alan ammattilaisille, jotka arvostavat jatkuvaa kehittymistä. Toimistomme sijaitsee Brinktornissa, Helsingin keskustassa. Nyt etsimme 3D-tuotannoillemme taiteellista johtajaa, joka haluaa auttaa kunnianhimoisia brändejä hyödyntämään unohtumattomia hahmoja, erottuvaa designia ja animaation taikaa liiketoiminnassaan.

Meillä menestyt hyvin, jos olet nöyrä, nälkäinen ja fiksu tiimipelaaja sekä ennakkoluuloton ja utelias tutkimusmatkailija. Jaathan kanssamme myös ideologian team work = dream work!  Tarjoamme vauhdikkaan työympäristön, jossa tehdään muutakin kuin haaveillaan, sillä toimitamme asiakkaillemme tasaisella tahdilla korkealaatuisia tuotteita ja palveluita. 

3D Art Directorin vastuualueisiin kuuluu Brinkin 3D-animaatiotuotantojen suunnittelu, toteutusehdotusten eli treatmentien teko ja esittely, sekä tuotantojen ohjaaminen. Työtehtäviin kuuluu alkuperäisten ideoiden luominen, sekä valmiiden ideoiden jalostaminen. Art Director osallistuu tuotannon toteuttavan tiimin kokoamiseen ja ohjaamiseen tuotannon alusta loppuun. Lisäksi rooliin kuuluu läheinen työskentely tuottajien, tuotannon johdon ja myynnin kanssa. Tässä kaikessa sinua tukee ammattitaitoinen tekijöiden, ohjaajien ja suunnittelijoiden tiimi.
 

Rooli edellyttää vankkaa animaatioalan kokemusta. Työssä menestyäksesi toivomme sinulta kokemusta treatmentien teosta, laadukkaan animaation tuottamisesta, animaatioiden tuotantoprosesseista (erityisesti animaticit ja esivisualisoinnit) sekä ohjaus- ja suunnittelutyöstä. Tavoitteenamme on tehdä sinusta animaatiotuotantojen suunnittelun ja ohjaamisen huippuammattilainen.

 

Yrityksemme kehittyy vauhdilla, mikä vaatii kaikilta joustavuutta, mukautumiskykyä ja halua olla mukana kasvavassa yrityksessä. Lue lisää Brinkistä kulttuurikirjastamme (englanniksi).
 

Mitä haluamme tarjota sinulle

 • Saat suunnitella ja ohjata monipuolisesti tuotantoja tunnettujen brändien parissa

 • Upean tiimillisen huipputaitavia työkavereita 

 • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallasi koko yrityksen tukemana

 • Niin paljon vastuuta kun haluat ja pystyt kantamaan

 • Mahdollisuuden vaikuttaa yrityksen kasvuun ja kehittämiseen 

 • Joustavat työajat

 • Hyvät työsuhde-edut: terveydenhuolto, hammashoito, etätyöt, ym.

 

Tarjoathan puolestasi meille

 • Positiivisen tiimityöasenteen, kyvyn antaa ja vastaanottaa palautetta,
  aloitteenotto- ja vastuunkantokykyä

 • Kokemuksesi suunnittelu- ja ohjaustyöstä 3D-animaatiotuotannoissa

 • Hyvän ymmärryksen animaatiotuotantojen tarjousprosessista

 • Erinomaiset viestintä ja kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi

 • Kyvyn antaa ja ottaa vastaan ohjeistusta ja toimia paineen alla

 • Innostuksesi uusien asioiden oppimiseen

 

Jos innostuit lukemastasi ja uskot, että olisit tähän rooliin ja meille sopiva henkilö, niin lähetäthän meille vapaamuotoisen työhakemuksesi, CV:si, viimeisimmän päättötodistuksesi, showreelisi tai portfoliosi sekä palkkatoiveesi ja päivämäärän, milloin voisit aikaisintaan aloittaa uudessa työssäsi.

Hakemuksesi voit laittaa osoitteeseen jobs@brinkhelsinki.com. Meidän Ilpo lukee saapuneita hakemuksia innolla 30.3. asti!